Muzungu

O nama

Postanite istraživač i posjetite coffee shop Muzungu te doživite pravu Afriku! Ugodan ambijent, inspiriran tim predivnim kontinentom svakako je nešto novo u našem gradu. Pobjegnite na sekundu od gradske vreve, ugodno se smjestite i uživajte u ritmovima i okusima Afrike. Znamo da će vas koncept jednostavno oboriti s nogu – dok pijete svoju omiljenu Afričku kavu, slobodno razgledajte naš izložbeno-prodajni prostor ili uživajte u ugodnom razgovoru sa našim osobljem i saznajte sve što vas je zanimalo o toj dalekoj zemlji.

Muzungu vam želi ponuditi raznolikost. Zamišljeno kao mjesto koje će objediniti kulturu, umjetnost te zvuk Afrike nudi ponešto za svakoga! Okrenite se oko sebe dok ste u prostoru, neka vam ozračje priča priču.
Opustite se..na trenutak uskočite u njihove cipele..uzmite si dovoljno vremena za uživanje i opuštanje.
Želimo vas usporiti i na trenutak odovesti u magičan svijet tog crnog kontinenta..

Ako ste više za ideju kupovine – ne brinite, i na to smo mislili!

U Coffee Shopu Muzungu možete pronaći ručno rađene proizvode iz uglavnom Istočne Afrike. Svaki predmet rađen je s ljubavlju i priča vam svoju osebujnu priču. Napravljen iz sasvim prirodnih materijala, prošao je dalek put kako bi se našao upravo u vašim rukama! Veselit će nas ako nam priđete i izrazite želju saznati više o predmetu koji držite u ruci, mi smo tu da vam ispričamo njegovu povijest i povijest ljudi koji su ga stvarali!

U Muzungu njegujemo Afričku kulturu te će vas, sigurni smo, očarati Afrički ritmovi, zvuk Djembea kao i Afro dub ritam!

Jednostavno dođite i prepustite se!

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola