Muzungu

Naša priča

Tim iz Muzungu coffee shopa je u izravnom partnerstvu s ljudima koji nam svakodnevno svojim pričama i svojim kreativnim radom dokazuju kako je voljom i trudom moguće postići naizgled nemoguće.
Upravo iz tog razloga želimo ulagati u njihove obitelji, zdravlje i obrazovanje te im omogućiti stalan izvor prihoda.
S veseljem ćemo vam predstaviti članove naše zajednice i vjerujemo da će Vam priče ovih ljudi, iako pune životnih gubitaka i poteškoća, pokazati njihov odlučan i nepokolebljiv duh.

Misija nam je ekonomski ojačati one koji su najsiromašniji, a kreativni, pružajući im stalan izvor prihoda, te pronaći tržište koje će biti zainteresirano za njihovu kreativnost i njihove proizvode.

Na taj će način vlastitim radom moći prehranjivati svoje obitelji te izaći iz začaranog kruga siromaštva, umjesto da žive od milostinje, a mi ćemo im pomoći da osobno i financijski dalje napreduju i postanu aktivni sudionici svoje zajednice.
Muzungu je zamišljen kao kreativan coffee shop koji po prvi puta u Hrvatskoj nudi sve pod jednim krovom! Za vas ćemo razvijati tematske večeri, predstavljanje putopisa, humanitarne aktivnosti a sve u ugodnom i nadasve prirodnom okruženju našeg kafića.
U našem svakidašnjem radu veliku pažnju posvetit ćemo humanitarnim aktivnostim!

Tako smo se spojili s Udrugom „ADILEO-i ti si svijet“ te im dajemo potpunu podršku u realizaciji njihovih projekata te ćete u svakom trenutku u prostoru i kod osoblja kafića moći saznati na koji naćin se uključiti u rad udruge, koji su oblici pomoći te saznati više o njihovim ciljevima i misiji!

Možda ste već čuli za Bead by Bead nakit od recikliranog papira iz Ugande? Potražite ga u coffee shop Muzungu! To je nakit koji je promijenio mnoge živote u Ugandi! Od njega je sve počelo! Hrvatica Mirella Brenke koja živi u Ugandi idejni je začetnik Bead by Bead projekta te je u direktnom kontaktu s lokalnim stanovništvom, uglavnom samohranim majkama i malim proizvođačima.

Više o Bead by Beadu pročitajte na: www.beadbybead.org

Čuli ste priče o Masai plemenima? Niste skidali pogled sa knjiga poput: Moja Afrika i Bijela Masajka? Svratite do nas pogledati proizvode koje tradicionalno rade Masai plemena! Njihov nakit također je rađen ručno i svojim veselim i jarkim bojama savršeno dočarava ljepotu i raznolikost Afričke tradicije i kulture!

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola